Ebsens Hotel
  • Hotel
    • Værelser
    • Ferielejlighed
    • Weekendophold
  • Forside
  • Room prices
  • Selskaber & Arrangementer
    • Begravelse
    • Brunch
    • Fest arrangement
  • Restaurant menukort
    • Frokost
    • A la carte forretter - hovedretter
    • Desserter - Ost
  • Vinkort
    • Hvidvin
    • Rødvin Frankrig
    • Rødvin Italien 1/2
    • Rødvin Italien 2/2
    • Rødvin Chile Australien m.m.
    • Rose - Mousserende vin
    • Desstertvin
  • Håndværkerpakke
  • Galleri
  • Kontakt os
  • Links
  • Møde - Kursus
  • Julefrokost ud af huset 2024
  • Afbestillingsregler
  • Besøg os på Facebook
  • Cancellation policy - payment
  • Weekendophold

Forret
Dampet laks med rejer, laksepandekage, krydderdressing og hjemmebagt brød


Forretten er anrettet på fad, brødet er friskbagt, kan evt.
varmes i ovn ca. 15 minutter ved 150 grader


Hovedret
Helstegt krondyrfilet, pommes risolé, grønsagstærte med bacon, råmarinerede blommer, flødesauce med svampe.


Kødet, kartoflerne og grønsagstærte varmes i ovn ca. 20-25 minutter ved 180 grader

og tages ud derefter, blommerne tages ud fra køleskab ca. ½ time før hovedretten serveres..
Kødet kan ”hvile” i 5-10 minutter inden det serveres
(ved brug af stege termometer medium omkring 60-65 grader)
Saucen opvarmes i en gryde

Dessert
Husets hjemmelavde flødeis, chokoladegade, flødeskum med skovbær og frisk frugt.


Desserten er anrettet på fad

Isen opbevares i fryser til den skal serveres

Proudly powered by Weebly