Forret
Dampet laks med rejer, laksepandekage, krydderdressing og hjemmebagt brød
Forretten er anrettet på fad, brødet er friskbagt, kan evt. varmes i ovn ca. 15 minutter ved 150 grader
Hovedret
Helstegt krondyrfilet, pommes risolé, grønsagstærte med bacon, råmarinerede blommer, flødesauce med svampe.
Kødet, kartoflerne og grønsagstærte varmes i ovn ca. 20-25 minutter ved 180 grader
og tages ud derefter, blommerne tages ud fra køleskab ca. ½ time før hovedretten serveres..
Kødet kan ”hvile” i 5-10 minutter inden det serveres
(ved brug af stege termometer medium omkring 60-65 grader)
Saucen opvarmes i en gryde
Dessert
Husets hjemmelavde flødeis, chokoladegade, flødeskum med skovbær og frisk frugt.
Desserten er anrettet på fad
Isen opbevares i fryser til den skal serveres